PROFIL


Jeg hedder Lena Hougaard-Thorsen og er dyrlægeeksamineret hundemassør.


Jeg elsker hunde og har selv haft hunde i mere end 25 år, flere forskellige racer, og har pt 2 jagtlabrador, også kendt som F1-labrador. Jeg nyder at være sammen med hundene. Det giver mig stor glæde at arbejde og træne med dem, og apportere fuglevildt o.a. med dem. Hundene er skabt til netop apportering og de elsker at være med på jagt og samle vildtet op. Til hverdag er de med mig næsten overalt og på arbejde, hvor jeg mest sidder på kontor, og de lægger ofte og gerne krop til mine behandlinger.

Min uddannelse til hundemassør har jeg taget hos BIODYR ved dyrlæge Bente Iversen. Mit afgangsprojekt omhandlede slidte/ældre jagthunde og hvad massage kan gøre for at deres arbejde optimeres og holdbarheden øges. Uddannelsen dækkede bl.a. :

 

Anatomi og fysiologi

Bevægelseslære

Muskellære

Meridianlære og akupressur

Udstrækning, opvarmning og nedkøling

Genoptræning

  • og selvfølgelig en hel masse massage!

 

Ved siden af det har jeg lært at bruge laserterapi, som et supplement til massagen. Dette bruges kun ved behov (mere herom andetsteds på siden).

Jeg er medlem af DEH – Danske Eksaminerede Hundemassører, som er en forening der sikrer et højt fagligt niveau hos hundemassørerne, samt sikrer efter- og videreuddannelse af medlemmerne.

DET SIGER MINE KUNDER

Her vil komme kundeanmeldelser